NON OPUS DEI forum klanu
co zrobicie jeśli on się dokona?
wipe - wyzerowanie wszystkiego na serwie( ściśliej mówiąc: wszyscy zaczynają od zera)
ale może "tylko" rollback będzię- powrót do stanu z przed tygodnia, dwóch, trzech...
tylko co ja miałem wtedy?
Ostatnio edytowany przez Bioter (2007-10-20 16:20:21)
Bioter napisał:
najprawdopodobniej Będzie 2 tygodnie rollback
Clan hall powinien zostac( bo mieliśmy go jakoś dłużej)
2-3 lvl zapewne przepadną i jakieś sprzęty A zapewne też..
Tiaa.. ja bede o dragon slayera i jakies 400kk ubozszy.. i stridera, cholera sporo latania mialem akurat w ostatnim tygodniu, nie wspomne ze 3 lvl zrobilem na 3 profke ;/ to sie nazywa szczescie.
No ale Bioter stwiedziles ze przeplacilem za miecz, wiec pojde negocjowac , i chyba z healthem posuzkam.. zobaczymy jaki tym razem augment wyjdzie..
Nie no ja mimo wszystko bede w plecy, bo jednak kasa dla mnie juz tak sie nie liczyla jak te 3 lvle ktore od 74+ to jednak wolno sie wbija. No i dropnalem pare fajych rzeczy za jakies 200kk. zlozylem bizu A 3 rzeczy na 60% reckach w 100% udane crafty. Oj jak jak mi jeszcze cofnie rekawice maja to sie juz bedze porazka:/
A swoja droga to skad te spekulacje o roll-back'u czy tez wipe...ja juz bym wolal wipe, bylyby wyrownane szanse dla wszystkich:)
Ostatnio edytowany przez MrEko (2007-10-21 11:46:35)
podobno był włam na serwa( podobno nie jaki punishertheone jest głównym podejrzanym) i zostały wykasowane backupy, a że Bobson miał u siebie na kompie backup z 2 tygodni to będzie taki rollback
w sprawie wipe czy rollbacka było głosowanie na forum GOF'a
mi wsio ryba to troche żenada,nie wiem czy nie lepszy wipe
ja byłem mało aktywny i po 2 robiłem druga postac, i bardzie j rozdawałem klanowe matsyniz zbierałem to zyskam troche,ale zabanuje lekki chaos w klanie niedobrze:(
Po wipie byśmy rzadzili szybko:P,wszyscy równe szanse (oporócz donatorow)